• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
12:36
Dervişoğlu 665. Kırkpınar İçin Edirne’de Olacak
12:25
Kırkpınar Ağalarından Anlamlı Buluşma
12:04
ÖZEN “GIDA ETİKET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI”
11:51
Bakan Bak'a Kırkpınar Daveti
11:39
"Koç yiğitler" altın kemer için er meydanına çıkacak
11:34
Altın kemer 29 yıldır daimi sahibini bekliyor
11:28
YEDAM'dan dijital oyun ve kumar bağımlılığı uyarısı
11:23
Otomobilin çarptığı 6 koyun telef oldu
11:19
Çeltikte İlaçlama ve Gübreleme Dönemi Başladı
11:18
Ata Gençspor Süper Amatör Lig'den Çekiliyor
11:17
Özakıncı Ailesinin Acı Günü
11:13
Kepez’den Kırkpınar’a Güçlü Uğurlama
10:51
Levaları ücretsiz euroya çevirme süresinde son gün
10:43
Lavanta tarlaları fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor
10:16
Tarım teşkilatının koordinasyon toplantısı yapıldı
09:32
Yeniimaretspor’dan Güç Gösterisi
09:28
Edirne'de Sıcak Hava Bunaltıyor
09:27
104 Bin Ton Süt Ekonomiye Kazandırıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. BAŞKAN HELVACIOĞLU, MAKAM MİNİBÜSÜNÜ OKUL SERVİSİ OLARAK KULLANIYOR
YAŞAM
Yayınlanma: 04 Kasım 2021 - 09:24

BAŞKAN HELVACIOĞLU, MAKAM MİNİBÜSÜNÜ OKUL SERVİSİ OLARAK KULLANIYOR

YAŞAM
04 Kasım 2021 - 09:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BAŞKAN HELVACIOĞLU, MAKAM MİNİBÜSÜNÜ OKUL SERVİSİ OLARAK KULLANIYOR
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, makam minibüsüyle her gün sırayla 2 öğrenciyi okuluna götürüp sınıfına kadar bırakıyor.
Sabah erken saatte makamına gelen Helvacıoğlu, belediyede bir süre çalıştıktan sonra her gün farklı okullardan 2 öğrenciyi sırayla evinden minibüsle alıyor. Helvacıoğlu, okul yolunda öğrencilerle hedeflerini ve ilçede yapılmasını istedikleri konuları da konuşuyor. Öğrencilerle okulda sıraya da giren belediye başkanı, onları sınıfına kadar götürüyor. Helvacıoğlu, sınıftaki diğer öğrencilere iyi dersler diledikten sonra belediyeye işinin başına dönüyor.
- "GENÇLERE GÖRE YÖN BULMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ"
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AA muhabirine, yerel yönetimler olarak gençleri geleceğe hazırlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Gençlerin fikirlerine önem verdiklerini belirten Helvacıoğlu, "Canla başla onlar için çalışıyoruz. Çünkü akıllı şehirlerin temelinde onların olacağının bilincindeyiz. Hem şehrimizi hem de çocuklarımızı geleceğe ve dünyaya hazırlamak için çaba sarf ediyoruz." dedi.
Helvacıoğlu, gençlerle iletişimin daha da artırılması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Gençlerle mahalle toplantıları da yapıyoruz. Bunların sonuçlarını görmeye başladık. Gençlere göre yön bulmamız gerektiğine inanıyoruz. Kültürde, sporda, sanatta ve kariyer noktasında şehrin yaşam konforu çerçevesinde olumlu sonuçlar almaya başladık. Gençlerle okul yolunda araçta konuşuyorum, fikirlerini bana aktarıyorlar. Çok çalışmaları gerektiğini ve tek çarenin çalışmak olduğunu ifade ediyorum. Onların hayallerini ve hedeflerini dinliyorum."
- "GENÇLERİN FİKİRLERİNE ÖNEM VERİYOR BU DA BİZİ MUTLU EDİYOR"
Belediye başkanının aracıyla okula getirdiği Rasim Ergene Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ayşenaz Yıldırım da Helvacıoğlu'nun öğrencileri sırayla okula bıraktığını anımsattı. Okul yolunda ilçede yapılması gerekenler ve gelecek planları hakkında konuştuklarını belirten Yıldırım, "Gençlik Merkezi ile ilgili sorular sorduk yolculuğumuz boyunca. Hangi kursların olacağını merak ettik. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski ve bugünkü Keşan'a bakıyoruz, Keşan sanki yeniden doğmuş gibi. Başkanımız gençlerin fikirlerine önem veriyor, bu da bizi mutlu ediyor." dedi.
Aynı okulun 8. sınıf öğrencisi Nida Kuş da ilçede gençlerle ilgili birçok projenin hayata geçirildiğini söyledi. İlçede çevre duyarlılığı, kültür ve sanatla ilgili değişim yaşandığını vurgulayan Kuş, "Biz de bunu destekliyoruz. Belediye başkanının okula gelerek bizimle sırada beklemesi, İstiklal Marşı'nı okuması, bizi okula kadar getirmesi ve fikirlerimizi dinlemesi bizi çok mutlu ediyor. Belediye başkanı geleceğe yön verecek olan Z kuşağına önem veriyor." diye konuştu.
 
2021/11/2021-11-04-09-25-18.jpg
2021/11/2021-11-04-09-25-22.jpg
2021/11/2021-11-04-09-25-25.jpg
2021/11/2021-11-04-09-25-28.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
Dervişoğlu 665. Kırkpınar İçin Edirne’de Olacak
Dervişoğlu 665. Kırkpınar İçin Edirne’de Olacak
Kırkpınar Ağalarından Anlamlı Buluşma
Kırkpınar Ağalarından Anlamlı Buluşma
ÖZEN “GIDA ETİKET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI”
ÖZEN “GIDA ETİKET YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI”
Bakan Bak'a Kırkpınar Daveti
Bakan Bak'a Kırkpınar Daveti
"Koç yiğitler" altın kemer için er meydanına çıkacak
EDİRNELİ KEREM, HEDEFE KOŞUYOR
EDİRNELİ KEREM, HEDEFE KOŞUYOR

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.