• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:32
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
17:20
SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
17:09
2 bin dekar anız alan zarar gördü
16:35
Ayşekadın’a otopark
16:34
Tarihe Dokunuş
16:30
Aksal Duyurdu: Sağlık Kadrosu Güçleniyor
16:15
Lalapaşa’da İlk Kez “Lalapaşalılar Günü” Kutlanacak
15:11
“FETÖ’nün Balkanlar’daki eğitim tuzağı ve Türkiye’nin müdahalesi”
14:45
Ediz Ün: "Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü”
14:26
BAŞKAN AKIN’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI
13:05
Öztrakya AŞ’den Edirneli Başpehlivanlara tam altın ödülü
12:00
İMARDA DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR
11:48
“15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisi açılacak
09:48
Bayazıt, Tunca Nehri’nde incelemede bulundu
09:02
4 itfaiye eri yaralandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. BİR İLKE İMZA ATTI
YAŞAM
Yayınlanma: 27 Ocak 2020 - 00:24

BİR İLKE İMZA ATTI

YAŞAM
27 Ocak 2020 - 00:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BİR İLKE İMZA ATTI
YEŞİM DRAMALI
Türkiye’de ilk kez zerdeçallı ekmek Edirne’de üretilmeye başlandı.

Edirne’de 49 yıldır ekmek sektöründe ikinci kuşak olarak faaliyet gösteren Has Ege Unlu Mamulleri yetkilisi Nuray Yılmaz Geldi, Uzunköprü’den sonra bizde mor ekmeği üretmeye başladık. Bunun yanı sıra yanı Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek zerdeçallı ekmeği de üretmeye başladık. Bir haftadır üretimini gerçekleştiriyoruz. Fırınımıza gelen müşterilere ekmeklerin özelliklerini anlatarak satışını gerçekleştiriyoruz. Bir defa alan ikinciye de almaya geldiğin de memnuniyetlerini ifade etmeleri biz memnun ediyor” dedi.
Geleceğin ekmeği olarak görülen Mor ekmeğin mor sebze ve meyvelerin ileri teknoloji kullanılarak elde edilen mor miskten elde edilen ham maddeden üretimini gerçekleştirdiklerini belirten Geldi, Mor ve zerdeçallı ekmeği düzen bir şekilde bir çok hastalığa da şifa olduğunu ifade etti.
Zerdeçalın ekmeğin içinde kullanılmasının amacı herkese daha kolay ulaşabilmesi daha toplum sağlığını korumak için üretimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Geldi; Bu ekmeklerin en büyük özelliğinin kanserle, obezite ve diyabetle savaşan bileşenleri içeriği mevcut. Mor ekmeğin sağlığa zararlı hiçbir kimyasal ve renklendirici bir birleşen yok. Mor sebze ve meyvelerden üretiliyor. Fazla tüketiminde de herhangi bir sakınca yok.”dedi.
 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
 SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
 2 bin dekar anız alan zarar gördü
2 bin dekar anız alan zarar gördü
Ayşekadın’a otopark
Ayşekadın’a otopark
Tarihe Dokunuş
Tarihe Dokunuş
"YARDIM KOORDİNASYON MASASI" OLUŞTURULDU
"YARDIM KOORDİNASYON MASASI" OLUŞTURULDU

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.