• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
17:32
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
17:20
SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
17:09
2 bin dekar anız alan zarar gördü
16:35
Ayşekadın’a otopark
16:34
Tarihe Dokunuş
16:30
Aksal Duyurdu: Sağlık Kadrosu Güçleniyor
16:15
Lalapaşa’da İlk Kez “Lalapaşalılar Günü” Kutlanacak
15:11
“FETÖ’nün Balkanlar’daki eğitim tuzağı ve Türkiye’nin müdahalesi”
14:45
Ediz Ün: "Yumurta Krizi Derinleşiyor: 8 Yılın En Kötüsü”
14:26
BAŞKAN AKIN’DAN, 15 TEMMUZ MESAJI
13:05
Öztrakya AŞ’den Edirneli Başpehlivanlara tam altın ödülü
12:00
İMARDA DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR
11:48
“15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisi açılacak
09:48
Bayazıt, Tunca Nehri’nde incelemede bulundu
09:02
4 itfaiye eri yaralandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. ÇİFTÇİYE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ
YAŞAM
Yayınlanma: 27 Mart 2020 - 00:01

ÇİFTÇİYE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

YAŞAM
27 Mart 2020 - 00:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ÇİFTÇİYE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çiftçilere yüzde 100 faizsiz ve düşük faizli kredi kullanımının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Resmi Gazete’de yayınlandığının bilgisini verdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafında yayınlanan tebliğde Edirne’nin de yer aldığı belirtildi.
Edirneli çiftçilerin güçlenmesi bakımından önemli olduğunu ve Edirne’deki çiftçilere can suyu olacak kredilerin büyük önem arz ettiğini belirten İba, “Çiftçilerimiz, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerinden yatırım ve işletme kredisi kullanabilecektir. Bu krediler %25 ile %100 oranında faizsiz olacaktır” ifadelerini kullandı.
Yayınlanan tebliğ hakkında detaylı bilgi veren Başkan İba, “Geleneksel hayvansal üretim yapan işletmelerimiz, 100 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullanabilecektir. 100 bin TL üzeri krediler en az %50 oranında faizsiz olacaktır. Düşük faizli kredi kullanım üst limiti ise 1,5 milyon TL olarak belirlenmiştir. Geleneksel bitkisel üretim yapan işletmelerimiz, 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullanabilecektir. 50 bin TL üzeri krediler ise en az %50 oranında faizsiz olacaktır. Düşük faizli kredi kullanım üst limiti ise 2,5 milyon TL olarak belirlenmiştir. Emek ve alın teri ile topraklarımızı işleyen, çiftçilerimize sağlanan ve Edirne’mizi tarım ve hayvancılık alanlarında kalkındıracağını düşündüğümüz hizmet için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyor, şehrimize ve tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Edirne’nin de yer aldığı tebliğe göre çiftçiler; sütçü ve kombine sığır yetiştiriciliği, damızlık düve yetiştiriciliği, büyükbaş hayvan besiciliği, küçükbaş hayvancılık, arıcılık, kanatlı sektörü, kanatlı sektörü damızlık yetiştiriciliği, su ürünleri sektörü, geleneksel (yaygın) hayvansal üretim, kontrollü örtüaltı tarımı, yem bitkisi üretimi, yurt içi sertifikalı tohum, fide, fidan üretimi, süs bitkisi üretimi, stratejik bitkisel üretim, meyve yetiştiriciliği ve bağcılık, geleneksel (yaygın) bitkisel üretim, tarım makineleri (traktör ayrık), traktör, modern basınçlı sulama sistemi yatırımı, tarım makineleri parkı, arazi alımı (birleştirme), lisanslı depoculuk yatırımları, elektronik ürün senedi (elüs) karşılığı kredi kullanımı, soğuk hava deposu yatırımları, tarımsal ürünlerin işlenmesi, sözleşmeli üretim(üretim yaptıran gerçek/tüzel kişi) ve özel ormancılık gibi alanlarda kredi ve yatırım imkanlarından yararlanabilecektir.
 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
AK Parti Teşkilatından “Terörsüz Türkiye” Mesajı
 SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
SINIR KAPILARINDA YOLCU REKORU KIRILDI
 2 bin dekar anız alan zarar gördü
2 bin dekar anız alan zarar gördü
Ayşekadın’a otopark
Ayşekadın’a otopark
Tarihe Dokunuş
Tarihe Dokunuş
ARI ÜRÜNLERİNE İLGİ ARTTI
ARI ÜRÜNLERİNE İLGİ ARTTI

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.