• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:40
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
16:26
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
16:11
Harun Özen Mazbatasını Aldı
16:06
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
15:57
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
15:43
Devrilen panelvanın sürücüsü yaralandı
15:20
Edirne’de Sanat Dolu Akşam
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:09
Lalapaşa’da Kakava ve Hıdırellez Coşkusu Geceye Damga Vurdu
15:00
"Yurdumun Bilim Köşesi" şenliği düzenlendi
14:35
EMEKLİLERE DİJİTAL DOLANDIRICILIK UYARISI VE EĞİTİM PROGRAMI
14:28
Tunca’da Sular Çekildi, Kum Adacıkları Ortaya Çıktı
14:18
Edirne Ulak Gazetesi’nden 64. Yıla Ziyaret
14:04
İra Gayrimenkul’den Edirne Gazetesi’ne 64. Yıl Ziyareti
12:29
Huisinga'dan Gencan’a ziyaret
11:46
İpsala Ovası’nda Çeltik Ekim Dönemi Başladı
11:37
Mandadere Mesire Alanı Yeniden Hizmete Girdi
11:06
TÜİK’ten 100. Yıla Özel Ziyaret
11:02
Halk Kafe Açılışa Gün Sayıyor
10:53
Devlet Hastanesi’nde Peyzaj Çalışmaları Sürüyor
10:36
Bariyere ve direğe çarpan tırın sürücüsü yaralandı
10:28
EDİRNE'DE TENİSTE TARİHİ BAŞARI
10:22
DİLEKLER TUNCA NEHRİ İLE BULUŞTU
09:37
Küçükbaş hayvanlar aşılanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. EDİRNE'Yİ KEŞFEDECEKLER
YAŞAM
Yayınlanma: 06 Ocak 2020 - 10:03

EDİRNE'Yİ KEŞFEDECEKLER

YAŞAM
06 Ocak 2020 - 10:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
EDİRNE’Yİ KEŞFEDECEKLER
Turizm Restaurant Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD), 8 bin 300 yıllık bir tarihe sahip olan Edirne’nin tarihini, kültürünü ve gastronomisini keşfetmek üzere Edirne’ye geliyor. Birbirinden değerli isimlerden oluşan TURYİD üyelerini 9-10 Ocak 2020 tarihinde Edirne’de ağırlayacaklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “15 yıllık bir geçmişe sahip; yeme, içme ve eğlence endüstrilerinde yenilikçi çözümler üreterek öncülük eden TURYİD Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Edirne’yi, kentin turizm değerlerini, kültürünü, doğasını, sosyal yaşamını ve gastronomisini tanıtmak amacıyla Edirne’yi Keşfe çıkacağız” dedi.
10 yılda 10 milyon turist hedefiyle yola çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; “Edirne’yi Keşfet” projesi kapsamında bu kez de Turizm Restaurant Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayacak.
15 yıllık bir geçmişe sahip; yeme, içme ve eğlence endüstrilerinde yenilikçi çözümler üreterek öncülük eden TURYİD Yönetim Kurulu Üyeleri, 2 gün boyunca Edirne’yi keşfedecek; kentin tarihini, kültürünü, müziğini ve lezzetlerini yakından tanıyacak.
TURYİD Yönetim Kurulu Üyelerine Edirne’nin turizm değerlerini, kültürünü, doğasını, sosyal yaşamını ve gastronomisi tanıtacaklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, Başkan Yardımcıları Barış Tansever, Gamze Cizreli, Ayhan Çarıkçılar, Metin Şen ile yönetim kurulu üyeleri; Ebru Koralı, Cem Mirap, Ali Rıza Yılmaz, Yücel Özlap, Yaprak Baltacı, Richard Peter Appelbaum, Serkan Top, Doğa Erzi, Lütfü Sapmaz, Tayyar Zaimoğlu, Ahmet Özbek, Onur Tahincioğlu, İbrahim Demir, Umut Özkanca, Dilek Terzioğlu, Görkem Girav, Faruk Ügümü, Esra Batkın’ı kentimizde ağırlayacağız. Bugün ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış marka işletmeler olan mekanların yatırımcı ve işletmecisi olan TURYİD üyeleri, 187 üzerinde marka, yurtiçinde bini aşkın, yurtdışında 250’yi aşkın işletmeye sahip, yaklaşık 30 bin kişiye de istihdam sağlamaktadır. Üyeleri, yıllık 3 milyar doları aşkın cirosu ile Türkiye’deki Yiyecek ve İçecek sektörünün %18’ini temsil ediyor” diye konuştu.
TURYİD üyelerine, Edirne’yi, Edirne’de var olan turizm potansiyelini anlatarak; yatırım yapmaları için de çağrıda bulunacaklarını belirten Gürkan, “Edirne turizm, tarım ve eğitim kentidir. Biz Edirne’nin geleceğini bu 3 ayak üzerine kuruyoruz. Kentte turizm sayısını arttırmak istiyorsanız, yeni destinasyon alanları yaratmanız gerekiyor. Bunlardan birisi de güçlü bir gastronomi yapısıyla gastronomi alanlarıdır. Bilindiği gibi artık ülkeler değil, şehirler yarışıyor. Bu yarışta var olabilmek için kentimizin gastronomisini daha iyi anlamak, pazarlayabilmek gerekmektedir. Gastronomi ile birlikte gelen turist sayısının artmasını, daha fazla harcayan gastronomi ziyaretçilerinin Edirne’ye çekilmesini ve var olan ziyaretçilerimizin de daha fazla harcama yapmasını hedefliyoruz” dedi.
 
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
İl Genel Meclisi mayıs ayı toplantıları devam ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Şenol’a 64. Yıl Tebrikleri Devam Ediyor
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Harun Özen Mazbatasını Aldı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Uluslararası çeltik çalıştayı başladı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
Yediemin otoparkından kamyon çaldığı iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı
EDİRNE BELEDİYESİ 2019 YILINDA DA FARK YARATTI
EDİRNE BELEDİYESİ 2019 YILINDA DA FARK YARATTI

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.