Trakya'daki camilerde üç ayların müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla programlar düzenlendi. Edirne'de Eski Cami'de Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler okundu, vaaz verildi. Cemaat, kandil programının ardından yatsı namazını kılıp camiden ayrıldı.
- KIRKLARELİ VE TEKİRDAĞ
Kırklareli'nde de camilerde programlar düzenlendi. Balkanlar'ın ilk camisi Hızırbey Camisi'nde vatandaşlar ellerini dua için açtı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunduğu programda İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından "Regaip Kandili ve Üç Aylar" başlıklı vaaz verildi. Vaazın ardından vatandaşlar yatsı namazını kıldı.
Tekirdağ'da Rüstem Paşa Camisi'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle idrak edilen kandil programının ardından cemaat yatsı namazını kılıp dua etti. AA









