• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
16:25
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
16:24
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
16:23
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
12:44
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
12:43
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
11:01
Kakava Coşkusu İçin Davul Zurna ile Davet
11:00
Eski Başkan Giyik’ten Suçlamalara Sert Yanıt
10:15
EDİRNE BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR LÖRRACH’TA EDİRNE’Yİ TANITTI
10:02
GENCAN: “EMEK VARSA BU ŞEHİR AYAKTA”
10:00
Ambulans ile Ticari Taksi Çarpıştı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. 'Ülkemiz hayvancılığı için çalışacağız'
YAŞAM
Yayınlanma: 30 Ağustos 2017 - 05:51

'Ülkemiz hayvancılığı için çalışacağız'

YAŞAM
30 Ağustos 2017 - 05:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
‘Ülkemiz hayvancılığı için çalışacağız’
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği’nin yönetim kurulunda görev almaktan gurur duyduğunu açıklayan Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aytın, “Bundan sonra ülkemiz hayvancılığı için çalışacağız, birlikte hareket edip ülkemiz yetiştiricisinin lehine olan ne varsa gerçekleştirme gayreti içinde olacağız” dedi.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri 17 Ağustos 2017 tarihinde yapılan 7. Olağan Genel Kurulu sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmiş ve görev dağılımını yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu Genel Başkan Kamil Özcan (Burdur DSYB), Başkan Yardımcısı Yunus Baydar (Ardahan DSYB), Muhasip Üye Mehmet Aldemir (Muğla DSYB), sekreter üye Ercüment Serkan Çelikkaya (Samsun DSYB) ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Aytın (Edirne DSYB), Serhat Vayısoğlu (Osmaniye DSYB) ve Hacı Selvi (Yozgat DSYB) şeklinde görev dağılımı yapıldı. Ankara’da ilimiz hayvancılığını temsil etmek üzere delegeler tarafından Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevine layık görülen Edirne İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Aytın ayrıca Merkez Birliği Alım Komisyonunda görevlendirildi.

Gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında Türkiye’de ki 81 il birliğinin sorunlarına değinilerek, bundan böyle bölgesel olarak değil tüm Türkiye olarak hareket edileceğinin, birlik olarak, birliktelik sağlayarak tüm il birliklerinin sorunlarının en aza indirgeneceğinin sinyali verildi. Türkiye hayvancılığında söz sahibi olan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği’nin yönetim kurulunda görev almaktan gurur duyduğunu açıklayan Aytın, “Bundan sonra ülkemiz hayvancılığı için çalışacağız, birlikte hareket edip ülkemiz yetiştiricisinin lehine olan ne varsa gerçekleştirme gayreti içinde olacağız. Üzerime düşen ve tarafıma layık görülen tüm görevleri ülkemiz hayvancılığının gelişmesi, hak ettiği yerde olması için elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

Ayrıca Dünya Simental Federasyonu’nun 2017 Yılı Konferansı’nın 17-18-19-20 Eylül tarihlerinde İzmir İlinde yapılacağını hatırlatan Aytın, ülkemiz simental ırkı hayvan yetiştiriciliğine önemli katkı sağlayacak olan bu konferansa ev sahipliği yapacak olmaktan da büyük bir onur duyduklarını açıkladı.   

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Edirne İl Müftüsü Burhan Çakır Göreve Başladı
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
Yeşil Alanlar İçin Hummalı Çalışma
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
Eşini bıçakla yaralayan kadın gözaltına alındı
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
KEREM’DEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
Milli Takım Seçmeleri Start Aldı
Sınır kapıları için çalışmalar hızlandırılıyor
Sınır kapıları için çalışmalar hızlandırılıyor

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.