• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İLÇE HABERLERİ
  • SON DAKİKA
  • EĞİTİM
  • YAŞAM
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • SİYASET
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • TEKNOLOJİ BÖLGE HABERLERİ KÜLTÜR-SANAT MEDYA SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
11:18
Kırkpınar, yeni yerine taşınacak
11:18
Kırkpınar’da karaborsa bilet satışı yapan şüpheli yakalandı
11:05
Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü'nün gözü altın kemerde
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. YAŞAM
  3. UZUNKÖPRÜ'YE YENİ TERMİNAL
YAŞAM
Yayınlanma: 11 Eylül 2021 - 10:11

UZUNKÖPRÜ'YE YENİ TERMİNAL

YAŞAM
11 Eylül 2021 - 10:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
UZUNKÖPRÜ’YE YENİ TERMİNAL
Uzunköprü Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törene katılan Belediye Başkanı Özlem Becan, yeni terminal projesini hayata geçirebilmenin haklı gururunu yaşadığını belirtti.  Belediye Başkanı Özlem Becan temel atma töreninde yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu: “Bugün ilçemiz için milat niteliğinde bir gün. Siz değerli ‘ailem Uzunköprüm’e verdiğimiz bir sözü daha yerine getirebilmekten dolayı çok mutluyum. Temelini attığımız yeni terminal projesi aslında bizim için projeler bütünün bir parçasıdır. Bu projeler bütünü ise ‘Pazar yeri, terminal ve belediyemize ait hotelin içinde bulunduğu; konum itibariyle ilçemizin en güzel yerlerinden biri olan elli dönümlük belediyemiz arazisinde hayata geçirmek istediğimiz projelerin toplamıdır’.
İlk olarak, Çiftlikköy yolunun yapılacağı bilgisini aldıktan sonra Uzunköprü Belediyesi Köy Terminali’ni inşa ettik. Bu sayede köy minibüslerini belli bir düzen dahilinde yeni yerine taşıdık. Bunu yaparken de tek amacımız Uzunköprü esnafını korumaktı. Böylelikle Meriç civarından ve köylerimizden gelen vatandaşlarımız ilçe merkezinden kopmadan, Uzunköprü’müzde rahatlıkla alışveriş yapabiliyorlar.
Ardından Belediyemize ait hotelin tahliye ve yıkım sürecini başlattık. Şuanda da, sondan bir önceki adım olan Uzunköprü Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminalimizin temelini atıyoruz. Uzunköprülülerin bir hayalini daha hayata geçirebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
Projeler bütünün son adımı olan ‘Pazaryeri ve Hürriyet Meydanı projemizi’ hayata geçirmek için çalışmalarımızın hızla devam ettiğini büyük bir mutluluk içinde sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye’de ilk ve tek olan Hürriyet Anıtımızın karşısındaki hotel ile terminal alanını kaldırdıktan sonra açılacak olan büyük alanı meydana çevireceğiz. ‘Hürriyet Meydanı’ ismini vereceğimiz bu projenin ‘yüreği Atatürk, Cumhuriyet ve hürriyet sevdasıyla atan hemşehrilerimize ve ilçemize çok yakışacağına inanıyorum.
Uzunköprü’müze eşit hizmet, eşit büyüme ve eşit kalkınma anlayışı çerçevesinde hizmet ediyoruz. Yeni terminal mevkii itibariyle Atatürk ve Kavak mahallelerimize ekonomik açıdan da katkı sağlayacak. Bu anlamlı günde vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, ‘Uzunköprü Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”
 
2021/09/2021-09-11-10-13-38.jpg
2021/09/2021-09-11-10-13-42.jpg
2021/09/2021-09-11-10-13-44.jpg
  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
Emine Gürkan
3 yıl önce

Uzunköprü şehirler arası terminal faaliyete geçeli ne kadar kısa bir süre oldu . Tuvaletleri leş içinde sinek yapmış su yok, peçete yok, sıvı sabun yok . Tam 2 kere girmeyi denedik ağzımızı burnumuzu kapatarak içim dışıma çıktı resmen . Bir tane görevli yok . Köprünün oradaki lavabo yekin ederim daha temizdi kokusuzdu . Bir an önce bu hijyene özen gosterilmeli . El atılmalı. 11.06.2022

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
“SİMGELERLE ŞİFRELENMİŞ AŞK” EDİRNE
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
SİTEM DOLU AÇIKLAMA: KUAFÖR BULAMAYACAKSINIZ
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
EFSANE FESTİVAL BAŞLIYOR
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
DAYAN VAYSAL DAYANABİLİRSEN
ilan.gov.tr
Son Haberler
Kırkpınar, yeni yerine taşınacak
Kırkpınar, yeni yerine taşınacak
Kırkpınar’da karaborsa bilet satışı yapan şüpheli yakalandı
Kırkpınar’da karaborsa bilet satışı yapan şüpheli yakalandı
Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü'nün gözü altın kemerde
Kırkpınar ağası Ufuk Özünlü'nün gözü altın kemerde
Başpehlivanlık birinci tur müsabakaları yapıldı
Başpehlivanlık birinci tur müsabakaları yapıldı
“Karaborsa” bilet satışına karşı denetim
“Karaborsa” bilet satışına karşı denetim
EDİRNE’DE GÖLETLER BALIKLANDIRILIYOR
EDİRNE’DE GÖLETLER BALIKLANDIRILIYOR

Ana Sayfa
İLÇE HABERLERİ
SON DAKİKA
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
SPOR
SİYASET
DÜNYA
EKONOMİ
GÜNDEM
TEKNOLOJİ
BÖLGE HABERLERİ
KÜLTÜR-SANAT
MEDYA
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Gazete Arşivi
Hava Durumu
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MEDYA
  • SİYASET
  • SON DAKİKA
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.