MERT SOYLU
Türkiye’de ekonomide yaşanan dalgalanmalar her kalemde olduğu gibi kırmızı et fiyatlarını da etkiledi. Geçtiğimiz yıl 35 ila 45 lira arasında değişen kırmızı et fiyatları, bu yıl 65 liraya kadar yükseldi.
Uzun zamandan bu yana vatandaşların evlerine kırmızı et götüremediğini belirten Kıvırcık Kasabı Erkan Kanber, son zamanlarda yapılan indirimler ve bizlerin yaptığı indirimlerle evlere et girmeye başladığını belirtti.
VATANDAŞ DERT YANIYORDU
Vatandaşların uzun zamandan bu yana fiyatlardan dert yandığını ifade eden Kanber,” Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı her ürüne zam gelmesiyle et fiyatlarına zam kaçınılmazdı. Son zamanlarda yapılan girişimlerle beraber et ucuzlamaya başladı. Önceliğimiz vatandaşın ucuz et yemesidir. En ucuz et bendedir. Kıymayı 2 aydan bu yana 44.90’dan satıyoruz. Bunların fiyatları kilo ile baz alacak olursak; Kuşbaşı dana 50 TL, pirzola 80 TL, külbastı 80 TL, kuzu but 55 TL ve kuz kolu 50 TL’den satıyoruz” dedi.
MANGALCILARA HAZIR ÜRÜN
Kasabında mangal yapanları da düşünen Kanber,”Fiyatların daha önceden pahalı olması sebebiyle mangal yapanlar eti unutmuştu. Ancak daha sonra fiyatların aşağılara çekilmesiyle beraber rağbet göstermeye başladılar. Mangal yapacaklara özel olarak şişli şeklinde etlerimizi hazırladık. Bunları kilo ile satıyoruz” diye konuştu.
Türkiye’de ekonomide yaşanan dalgalanmalar her kalemde olduğu gibi kırmızı et fiyatlarını da etkiledi. Geçtiğimiz yıl 35 ila 45 lira arasında değişen kırmızı et fiyatları, bu yıl 65 liraya kadar yükseldi.
Uzun zamandan bu yana vatandaşların evlerine kırmızı et götüremediğini belirten Kıvırcık Kasabı Erkan Kanber, son zamanlarda yapılan indirimler ve bizlerin yaptığı indirimlerle evlere et girmeye başladığını belirtti.
VATANDAŞ DERT YANIYORDU
Vatandaşların uzun zamandan bu yana fiyatlardan dert yandığını ifade eden Kanber,” Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı her ürüne zam gelmesiyle et fiyatlarına zam kaçınılmazdı. Son zamanlarda yapılan girişimlerle beraber et ucuzlamaya başladı. Önceliğimiz vatandaşın ucuz et yemesidir. En ucuz et bendedir. Kıymayı 2 aydan bu yana 44.90’dan satıyoruz. Bunların fiyatları kilo ile baz alacak olursak; Kuşbaşı dana 50 TL, pirzola 80 TL, külbastı 80 TL, kuzu but 55 TL ve kuz kolu 50 TL’den satıyoruz” dedi.
MANGALCILARA HAZIR ÜRÜN
Kasabında mangal yapanları da düşünen Kanber,”Fiyatların daha önceden pahalı olması sebebiyle mangal yapanlar eti unutmuştu. Ancak daha sonra fiyatların aşağılara çekilmesiyle beraber rağbet göstermeye başladılar. Mangal yapacaklara özel olarak şişli şeklinde etlerimizi hazırladık. Bunları kilo ile satıyoruz” diye konuştu.