~~Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 12-22 yaş arasındaki gençlerin gittikleri deniz ve doğa kampları devam ediyor. Kamplarda gençler kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, okçuluk, rafting, spor faaliyetleri, el sanatları, tiyatro ve müzik, deniz ve havuz etkinlikleri gibi birçok faaliyette akranlarıyla birlikte bir hafta boyunca keyifli bir tatil geçiriyor.
Edirne’den kalkan otobüslerle ulaşımın sağlandığı kamplara yaz döneminde 340 gencin gitmesi planlanıyor. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu gençlik kampına katılacakların ulaşım dâhil bütün ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de veriliyor.
Yaz Gençlik Kamplarında son 5 dönemin kayıtları devam ediyor. Son 5 dönemi kapsayan yaz gençlik kampları için başvurular 10 Temmuz’a kadar yapılabilecek.
Yaz kamplarına katılmak isteyenler, başvuru formuna http://kampbasvuru.gsb.gov.tr/Basvuru.aspx adresinden ulaşabilirler.
YAŞAM
Yayınlanma: 06 Temmuz 2017 - 06:15
Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 06:46
Gençlik kampları dolu dizgin devam ediyor
YAŞAM
06 Temmuz 2017 - 06:15
Güncelleme: 06 Temmuz 2017 - 06:46
İlginizi Çekebilir









