Edirne’de yaşayan Nuran Sivrikaya, genç yaşta eşini kaybettikten sonra çocuklarının hem annesi hem babası oldu. Çocuklarını kimseye muhtaç etmeyen Sivrikaya, evinde yaptığı unlu mamullerini müşterilerine satarak geçimini sağlamaya başladı. Yıllar sonra ‘anne yemeği’ adıyla işletmesini açan Sivrikaya, hem sevenlerinin hem de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.
57 yaşındaki 2 çocuk annesi Nuran Sivrikaya; “iki yıldır yemek sektöründeyim. Evimde başladım bu işi yapmaya. Eşimi kaybettikten sonra hem çocuk baktım, hem de evde sipariş üzerine su börekleri, el açması börekler, zeytinyağlı dolmalar, kısır bu tarz yemekler yaptım. Evimde yemek yapıp satmaya başladım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Hayalimde hep böyle bir işletme vardı. Oğlumun da desteği ile bu hayalimi gerçekleştirdik” dedi.
İlk öce evimde yaptığım yemeklerimi satmaya başladım diye anlatan Nuran Sivrikaya; “ Şu anda yüz kişinin üzerinde yemek yapıyorum. Sevgiyle yapıyorum. Dualarımı katıyorum içine. Her gün farklı menü yapıyorum. Bir çeşit çorba, ana yemek, yanında pilav makarna, ayran, yoğurt, tatlı olarak tek başıma yapıyorum. Çok titizim her şeyi kemdim yapmak istiyorum. Tadı tuzu benim için çok önemli. Anne yemekleri yapıyorum. İnsanlar çok memnun. Olumlu dönüşler alıyorum. Bu da bizi memnun ediyor. Sipariş alıyoruz. Bir kişi de olsa müşterilerimizi memnun etmek adına yemeklerimizi götürüyoruz” şeklinde ifade etti.
57 yaşındaki 2 çocuk annesi Nuran Sivrikaya; “iki yıldır yemek sektöründeyim. Evimde başladım bu işi yapmaya. Eşimi kaybettikten sonra hem çocuk baktım, hem de evde sipariş üzerine su börekleri, el açması börekler, zeytinyağlı dolmalar, kısır bu tarz yemekler yaptım. Evimde yemek yapıp satmaya başladım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Hayalimde hep böyle bir işletme vardı. Oğlumun da desteği ile bu hayalimi gerçekleştirdik” dedi.
İlk öce evimde yaptığım yemeklerimi satmaya başladım diye anlatan Nuran Sivrikaya; “ Şu anda yüz kişinin üzerinde yemek yapıyorum. Sevgiyle yapıyorum. Dualarımı katıyorum içine. Her gün farklı menü yapıyorum. Bir çeşit çorba, ana yemek, yanında pilav makarna, ayran, yoğurt, tatlı olarak tek başıma yapıyorum. Çok titizim her şeyi kemdim yapmak istiyorum. Tadı tuzu benim için çok önemli. Anne yemekleri yapıyorum. İnsanlar çok memnun. Olumlu dönüşler alıyorum. Bu da bizi memnun ediyor. Sipariş alıyoruz. Bir kişi de olsa müşterilerimizi memnun etmek adına yemeklerimizi götürüyoruz” şeklinde ifade etti.